Encyclopaedia Aethiopica

Härom dagen skrev jag ett inlägg om att jag skrivit en Wikipediaartikel om Ezra Gebremedhin. Den artikeln innehåller, som alla Wikipediaartiklar, några länkar till andra artiklar. En av dessa länkar var en så kallad ”rödlänk”, det vill säga en länk till en artikel som ännu inte existerade på svenska Wikipedia. Att vi länkar till sådant som inte finns kan tyckas underligt, men det finns en tanke att detta skall uppmuntra till att skriva även dessa artiklar. Dessutom är det ju bra att det redan finns länkar om och när en ny artikel så småningom blir till.

Nu är rödlänken inte längre röd, sedan jag skapat artikeln Encyclopaedia Aethiopica. Den innehåller i sin tur fyra rödlänkar. Det finns alltid mer att läsa på och skriva om för den som vill.

27 thoughts on “Encyclopaedia Aethiopica

  1. Dear Mr. David Castor,

    I m so glad to see your Salim Chisti Dargah picture on wikipedia:)

    Thank you for the click 🙂

Kommentarer inaktiverade.