Wikipediaartikel om Ezra

I går upptäckte jag att det saknades en artikel på Wikipedia om Ezra Gebremedhin. Ezra har förutom att undervisa på Johannelund och vid Uppsala universitet till exempel varit generalsekreterare för Mekane Yesus-kyrkan i Etiopien. Dessutom, men mindre relevant för en artikel i ett uppslagsverk, så är han en av de aktiva gudstjänstbesökarna i Lötenkyrkan, där jag fick arbeta några år.

Nu finns en kort artikel om honom: Ezra Gebremedhin.

16 thoughts on “Wikipediaartikel om Ezra

  1. Det är en vacker tanke, men enkel wiki-kod är det enhetliga när det gäller bibliografilistor. Nybörjare måste ändå lära sig stjärna (punkt-listor) och kursiveringar, det är bara en överbelastning att behöva lära sig ytterligare en ny mall. Den vanligaste mallen är väl bokref, men den är ju alldeles för överkomplicerad för en så här enkel tillämpning.

Kommentarer inaktiverade.