Attackschack

Jag spelar en del schack på chess.com, vanligtvis inloggad via Facebook eller mobilen. Här nedan följer mitt senast avslutade parti, ett exempel på hämningslös attackschack från båda håll. Min motståndare gav i princip bort partiet i nionde draget, men hade hela tiden latenta hot som inte kunde ignoreras. Ratingen är den interna på Chess.com.

(Att visa upp ett parti är en bra anledning att installera ett tillägg för ändamålet.)

18 thoughts on “Attackschack

  1. ”..ett exempel på hämningslös attackschack..” och ”..latenta hot som inte kunde ignoreras..” beskriver schack på ett helt annat sätt än jag riktigt känner igen mig i. Plötsligt är det inte längre bara möjligt att ryktet om dödsfall inom schack faktiskt har hänt, utan direkt troligt.

    Mitt första, numera omarbetade inlägg (”EE), kom sig av att enterknappen koms åt istället för tillbakasteg. Du hann tydligen läsa detta inlägg under de 2-3 sekunder det låg uppe.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *