Pastor Castor predikar och bloggar

Rubriken ovan är från förstasidan av dagens Norra Skåne, så det är väl på sin plats att uppdatera sidan med ett nytt blogginlägg.

I tidningen finns en intervju med mig med anledning av min nya tjänst. Texten innehåller den för mig intressanta nyheten att jag föddes i Växjö, en stad som jag endast någon gång har besökt. Vidare innehåller texten många talstreck som får det att se ut som att det är direkta citat som återges. Så är det sällan. Jag skulle ju aldrig tala om att jag ”lägger ner bilder” på Wikipedia – lägger upp, däremot. I en del övrigt är sammanhangen lite förväxlade så att det ser en aning lustigt ut, men på det hela taget är det en positiv artikel som kommer ganska nära sanningen om vem jag är.
Sedan är det ju smickrande att läsa formuleringen ”Det ryktas också om att prästen är en skicklig schackspelare” på samma uppslag som det finns en notis om Kasparovs senaste partiserie mot Karpov… 🙂

8 thoughts on “Pastor Castor predikar och bloggar

  1. Ja, jag reagerade också på både Växjö och att du lade ner bilder… Vidare undrar jag över när du läste i Jönköping; var det inge Forsmark? Annars tyckte jag att det som du skrev var en positiv artikel. För mig var det en nyhet att det tydligen stod om någon annan schackspelare på samma sida…

    F.ö. gillar jag ögonblicksbilden på dig som på intet sätt förefaller arrangerad.

    1. Nej, jag blev helt paff när fotografen plötsligt hoppade fram medan jag min vana stod och kramade en lånad laptop utanför missionshuset.

      Jönköping som studieort var ju också en nyhet, ja.

Kommentarer inaktiverade.