Lång slutartid

Veckans utmaning i FB-gruppen ”Fotouppdraget” har varit ”lång slutartid”. Det första jag tänker på är nattbilder, gärna med trafik, och strömmande vatten. Många av fotograferna i gruppen valde också att experimentera med detta. Själv valde jag två andra varianter.

I början av veckan tog jag två bilder där jag vred på zoomvredet under själva exponeringen (även detta ett grepp som många valde). Den första bilden blev ett självporträtt:

Fotoutmaningen_

Samma teknik med det bakbelysta korset i Röke missionshus gav ett helt annat intryck:

Kors

Senare i veckan fotograferade jag på centralstationen i Hässleholm. Jag ville ta en bild på en person som sitter stilla i lugn och ro bland alla människor som skyndar hit och dit:

Lång slutartid

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *