Salt i Österäng

Salt i ÖsterängSöndag den 14 oktober 2012. Tacksägelsedagen. En dag jag är tacksam för.

I flera år har jag varit med och skickat hem Åhuskonfirmander till Kristianstad utan att veta vart jag skulle hänvisa dem. EFS finns i Kristianstad, Skånes fjärde största stad, representerade i samarbetskyrkan i Österäng, men någon tonårsgrupp har där inte funnits. Tills i dag.

Jag har suttit med fyra tjejer och pratat ungdomsgrupp och de vill köra, varje söndag. Nu hoppas vi att fler skall sluta upp och att gruppen skall få bärkraft. I dag är en tacksamhetens och hoppets dag för mig, för missionsvännerna i Österängs kyrka som har bett och hoppats, men allra mest för fyra förväntansfulla tjejer (och förmodligen för några till som meddelat förhinder i dag).

Be gärna för Salt i Österäng.

126 thoughts on “Salt i Österäng

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *