Wikirunda till Markaryd

Lagrad isI lördags gjorde jag en utflykt i form av en wikirunda till Markaryd. En wikirunda, i min stil, går till så att jag först kollar upp lite wikipediaartiklar i ett område eller längs en rutt som saknar eller har få bra bilder. Jag samlar ihop en lista som jag skriver ut, eventuellt med GPS-koordinater, och har sedan några mål för lite hemmaturism. Eftersom det hela görs i första hand för nöjes skull är det inte säkert att alla målen besöks (det brukar jag inte hinna) och jag kan mycket väl hitta på annat om jag får syn på något roligt.

Den här gången blev det nya bilder i artiklarna om Värsjön, Skånes-Fagerhults kyrkaSkånes-FagerhultSkånes-Fagerhults församling, Germunds kapell,Markaryds församling och Markaryds kyrka. Därutöver några vinterbilder från vattendraget vid Markaryds kyrka och ett tips om att kebabtallriken hos Torgkiosken i Markaryd lätt kan rekommenderas. Ett galleri från rundan finns förstås här på pastorcastor.se också; kolla under Fotogalleri i menyn.

136 thoughts on “Wikirunda till Markaryd

  1. Kul att höra om hur ditt Wikipedia-arbete går till i praktiken, efter att så många gånger imponerats av dina väldigt vackra bilder! 🙂

  2. Vilken fantastisk idé att göra en wiki-runda. Jag har sysslat lite med geocaching, men det här ger ju ett betydligt större mervärde än att bara krafsa ner sin signatur på en liten papperslapp.
    Lycka till med fortsatt wiki-arbete.
    Hälsningar
    Maria T – Min blogg

Kommentarer inaktiverade.