Pinsamt av Rapport

Rapport hade på onsdagskvällen ett inslag (här återgivet av Aftonbladet) där man försökte få det att framstå som att Lars Ohly inte vill ta i jämställdhetsfrågor inom partiet. Det som sker är att en journalist hoppar fram och avkräver svar från Ohly på en fråga vilken han genast hänvisar till partisekreteraren. Journalisten nöjer sig inte med detta utan försöker på ett direkt pinsamt sätt få vänsterledaren att ge någon form av svar som kan användas i nyhetssändningen. Det får han inte och man skulle ju då förvänta sig att inspelningen bara slängs (eller arkiveras). Men, nejdå! Rapport klipper ut en liten bit av det hela och visar det ändå i någon sorts försök att få Ohly att framstå i dålig dager. Sådant behöver han knappast Rapports hjälp med; det klarar han alldeles utmärkt själv genom sin politik. Dålig journalistik av SVT är däremot vad det är.

49 thoughts on “Pinsamt av Rapport

Kommentarer inaktiverade.