En bild om dagen 2014

Tema: I garderoben

Sedan ett par veckor har jag fått en liten nytändning i mitt fotograferande tack vare en proffsfotograf i Stockholm och min bror. Den senare, Daniel, tipsade om en fotoutmaning som fotografen Tobias Fischer lagt upp för sig själv på Facebook och inbjudit andra att vara med i. Det handlar om att varje dag 2014 ta en bild på ett för dagen givet tema. Temana finns redan fastlagda för hela året, men utmaningen ligger i att arbeta med temat bara den aktuella dagen, inklusive efterbehandling. Med min dygnsrytm innebär det förstås att jag ibland går en bit över midnatt innan bilden laddas upp till gruppen. Nästa dags tema kollar jag gärna strax innan jag går till sängs, så kan det hända att jag ligger och funderar på det lite innan jag somnar. Roligt och utmanande är det! (Bilden ovan tog jag på temat ”i garderoben”.)

Gruppen finns här: FB: En bild om dagen 2014

Förutom att ladda upp mina bilder där lägger jag dem i ett album här: pastorcastor.se: En bild om dagen 2014

1 thought on “En bild om dagen 2014

Kommentarer inaktiverade.