Polska bilder

Nu är jag färdig med uppladdningen av sommarens semesterbilder från Polen. Många bilder på kyrkor blev det och mitt redigerande och katalogiserande ligger som synes för närvarande cirka tre månader efter mitt fotograferande. Men med ny stor monitor är det lite roligare att fixa med sånt igen.

Bilderna finns förstås i fotoalbumet länkat ovan.

(Bilden i det här inlägget föreställer en icke-katolik på katolsk mark.)

11 thoughts on “Polska bilder

  1. Tack. En del blev det i alla fall. Jag har tänkt återkomma till dig framöver, Wojtek, med lite funderingar kring en eventuell gemenskapsresa till Polen med EFS-föreningen. Du har säkert lite bra idéer och tips kring en sådan och kanske skulle ni tycka att det vore roligt att följa med och ”visa Polen” för lite Rökefolk.

Kommentarer inaktiverade.