Ankomst Sanya

Volleyboll på HainanI förrgår flög vi från Chengdu till Kinas sydligaste stad, Sanya, på den tropiska ön Hainan. Ön är till storleken lite större än Småland och Blekinge tillsammans och har drygt åtta miljoner invånare. Staden Sanya är den näst största på ön och är ungefär jämnstor med Göteborg.

Vi har hunnit bada en del och spela lite beachvolleyboll. Det lokala köket erbjuder en hel del fisk och skaldjur och vi har provat bådadera.

I dag har Samuel tagit surfinglektioner medan jag och Gösta tagit bussen in till Sanya (vi bor i ett semesterområde i stadens utkant). Vi gick något kvarter, svettades en NDR (normal dagsranson), åt lunch, gick något kvarter, svettades en NDR, åt efterrätt, gick något kvarter, svettades en NDR och steg på bussen hem.
Nu skall vi ner till stranden och njuta.

13 thoughts on “Ankomst Sanya

  1. Hej David!
    Ser här att du har det bra och är med om mycket spännande. Här hemma finns vi och Röke kvar i ungefär samma stil som när du reste. Filippa har konfirmerats och det var jättefint. Idag regnar det från en öppen himmel, annars har det mest varit varmt. Var rädd om dig och välkommen hem snart! /Christel

Kommentarer inaktiverade.